Khalid & Sophie gemist? Jan Paternotte wil politieke partijen verbieden

Khalid & Sophie gemist? Jan Paternotte wil politieke partijen verbieden

Woensdag 16 november 2022 om 19:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Jan Paternotte</em> wil politieke partijen verbieden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Jan Paternotte wil het makkelijker maken om politieke partijen te verbieden. Dit alles naar aanleiding van uitspraken van Forum voor Democratie in de Kamer. "De vrijheid van meningsuiting staat onder druk, dat is waar het om gaat. Je moet vrijheid koesteren." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Jan Paternotte wil politieke partijen verbieden

Jan Paternotte wil het makkelijker maken om politieke partijen te verbieden. Dit alles naar aanleiding van uitspraken van Forum voor Democratie in de Kamer. "De vrijheid van meningsuiting staat onder druk, dat is waar het om gaat. Je moet vrijheid koesteren."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's