Rob van Hassel in Khalid & Sophie over eerste raket naar de maan in 50 jaar

Rob van Hassel in Khalid & Sophie over eerste raket naar de maan in 50 jaar

Woensdag 16 november 2022 om 19:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rob van Hassel</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over eerste raket naar de maan in 50 jaar Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vanmorgen ging er voor het eerst in 50 jaar weer een raket naar de maan. Rob van Hassel leverde zonnepanelen voor de missie. De raket is naar de maan, maar Rob geeft zelf aan dat hij spreekwoordelijk nog niet helemaal terug is: "Dat zijn spannende momenten." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rob van Hassel in Khalid & Sophie over eerste raket naar de maan in 50 jaar

Vanmorgen ging er voor het eerst in 50 jaar weer een raket naar de maan. Rob van Hassel leverde zonnepanelen voor de missie. De raket is naar de maan, maar Rob geeft zelf aan dat hij spreekwoordelijk nog niet helemaal terug is: "Dat zijn spannende momenten."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's