Jan Vlug sprak met John van den Heuvel over bedreiging van journalisten en advocaten (HLF8)

Jan Vlug sprak met John van den Heuvel over bedreiging van journalisten en advocaten (HLF8)

Woensdag 16 november 2022 om 21:21

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 16 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Misdaadjournalist John van den Heuvel heeft een boek geschreven over zijn leven onder extreme beveiliging wegens bedreiging: 'Een lustrum lang extreme beveiliging. Sinds vijf jaar is hij zijn vrijheid kwijt omdat hij bovenaan de dodenlijst van de Mocro-maffia staat. Advocaat Jan Vlug heeft John van de Heuvel mogen spreken en ziet de toekomst somber in wat betreft de veiligheid van advocaten en journalisten.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>Jan Vlug</em> sprak met <em>John van den Heuvel</em> over bedreiging van journalisten en advocaten (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 16 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Misdaadjournalist John van den Heuvel heeft een boek geschreven over zijn leven onder extreme beveiliging wegens bedreiging: 'Een lustrum lang extreme beveiliging. Sinds vijf jaar is hij zijn vrijheid kwijt omdat hij bovenaan de dodenlijst van de Mocro-maffia staat. Advocaat Jan Vlug heeft John van de Heuvel mogen spreken en ziet de toekomst somber in wat betreft de veiligheid van advocaten en journalisten. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's