Is legendarische wedstrijdbal van 'The Hand of God', geveild voor 2 miljoen nog op te pompen? (HLF8)

Is legendarische wedstrijdbal van 'The Hand of God', geveild voor 2 miljoen nog op te pompen? (HLF8)

Is legendarische wedstrijdbal van 'The Hand of God', geveild voor 2 miljoen nog op te pompen? (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 16 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. De legendarische wedstrijdbal van het WK ‘86 van 'The Hand of God' (Diego Maradona) is geveild voor een indrukwekkend bedrag van 2 miljoen. Jan Versteegh vraagt zich af of zo'n oude bal eigenlijk nog wel op te pompen valt of dat je gewoon een lege zak koopt. Antwoord krijgt hij niet want Frits Barend moet kwijt dat hij direct de pest in had toen verslaggever Theo Reitsma zag dat het een handsbal was. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Woensdag 16 november 2022 om 21:35

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 16 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

De legendarische wedstrijdbal van het WK ‘86 van 'The Hand of God' (Diego Maradona) is geveild voor een indrukwekkend bedrag van 2 miljoen. Jan Versteegh vraagt zich af of zo'n oude bal eigenlijk nog wel op te pompen valt of dat je gewoon een lege zak koopt. Antwoord krijgt hij niet want Frits Barend moet kwijt dat hij direct de pest in had toen verslaggever Theo Reitsma zag dat het een handsbal was.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's