Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van Restaurant Misverstand te zien op SBS6. In dit ontroerende, maar mooie programma staan presentator Johnny de Mol en chefkok Ron Blaauw mensen bij die relatief jong de diagnose 'dementie' hebben gekregen. Alle fragmenten uit deze uitzending Restaurant Misverstand: Marianne herkent gasten niet: 'Krijg de neten, dat is mijn man' Bekijk deze video » Restaurant Misverstand: bijzonder moment ‘broeders voor het leven’ Bekijk deze video » EmotioneelHet is een feestelijke dag in het restaurant. De familieleden van de acht medewerkers komen langs en er is iemand jarig. De allerlaatste lunch wordt uitgeserveerd. Er wordt teruggekeken op een bijzondere tijd in het restaurant en er zijn vriendschappen gesloten voor het leven. De emotionele laatste dag wordt afgesloten met een grote verrassing voor de jarige medewerker. Over het programmaAcht relatief jonge mensen met dementie verzamelen in een kookstudio in Amsterdam voor een horeca-opleiding door chef-kok Ron Blaauw. Ron en souschef Cees stomen de medewerkers klaar om samen zes weken lang Restaurant Misverstand te runnen. De keukenbrigade en de bediening bestaan uit vijftigers en zestigers met verschillende vormen van dementie. Bekijk ook Chef van Restaurant Misverstand betrapt Edwin en Robert op 'onderonsje' (video) Bekijk deze video » Restaurant Misverstand: Marian wil niets weten van dagbesteding met lotgenoten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van het derde seizoen van Restaurant Misverstand te zien op SBS6. In dit ontroerende, maar mooie programma staan presentator Johnny de Mol en chefkok Ron Blaauw mensen bij die relatief jong de diagnose 'dementie' hebben gekregen.

Emotioneel
Het is een feestelijke dag in het restaurant. De familieleden van de acht medewerkers komen langs en er is iemand jarig. De allerlaatste lunch wordt uitgeserveerd. Er wordt teruggekeken op een bijzondere tijd in het restaurant en er zijn vriendschappen gesloten voor het leven. De emotionele laatste dag wordt afgesloten met een grote verrassing voor de jarige medewerker.

Over het programma
Acht relatief jonge mensen met dementie verzamelen in een kookstudio in Amsterdam voor een horeca-opleiding door chef-kok Ron Blaauw. Ron en souschef Cees stomen de medewerkers klaar om samen zes weken lang Restaurant Misverstand te runnen. De keukenbrigade en de bediening bestaan uit vijftigers en zestigers met verschillende vormen van dementie.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Restaurant Misverstand

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV