René van der Gijp (VI) over zoveelste verstoring bij Jinek: "Dit waren twee jongens van casting bureau"

René van der Gijp (VI) over zoveelste verstoring bij Jinek: "Dit waren twee jongens van casting bureau"

Woensdag 16 november 2022 om 22:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> (<em>VI</em>) over zoveelste verstoring bij <em>Jinek</em>: &quot;Dit waren twee jongens van casting bureau&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Vandaag Inside wordt de zoveelste verstoring in de talkshow Jinek besproken. René van der Gijp is stellig in zijn mening dat het vooropgezet was: "Dit waren twee jongens van een casting bureau!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In Vandaag Inside wordt de zoveelste verstoring in de talkshow Jinek besproken. René van der Gijp is stellig in zijn mening dat het vooropgezet was: "Dit waren twee jongens van een casting bureau!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's