Pieter Cobelens jaagt op stripper in Vandaag Inside: 'Ik wil haar kaartje vragen'

Pieter Cobelens jaagt op stripper in Vandaag Inside: 'Ik wil haar kaartje vragen'

Donderdag 17 november 2022 om 08:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 16 november. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Pieter Cobelens</em> jaagt op stripper in <em>Vandaag Inside</em>: 'Ik wil haar kaartje vragen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 16 november. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De uitzending van Vandaag Inside werd woensdag verstoord door een stripper, in een hilarische parodie op de continue verstoringen bij Jinek. Na afloop wil Wilfred Genee napraten met bargast Pieter Cobelens, maar die was op jacht naar het kaartje van de stripper: "Ik dacht dat die juffrouw nog binnen was. Mevrouw Mercedes. Maar die is al naar huis!" Cobelens geeft nog wel even toe dat hij het een hele leuke actie vond. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

De uitzending van Vandaag Inside werd woensdag verstoord door een stripper, in een hilarische parodie op de continue verstoringen bij Jinek. Na afloop wil Wilfred Genee napraten met bargast Pieter Cobelens, maar die was op jacht naar het kaartje van de stripper: "Ik dacht dat die juffrouw nog binnen was. Mevrouw Mercedes. Maar die is al naar huis!" Cobelens geeft nog wel even toe dat hij het een hele leuke actie vond.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's