Jinek: doet Francis van Broekhuizen een 'Mariah Carey'tje' in haar kerstshow?

Jinek: doet Francis van Broekhuizen een 'Mariah Carey'tje' in haar kerstshow?

Donderdag 17 november 2022 om 09:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: doet Francis van Broekhuizen een '<em>Mariah Carey</em>'tje' in haar kerstshow? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Francis van Broekhuizen is dol op kerstmis, en dan vooral op die typisch Amerikaanse kitsch die bij het feest rond de geboorte van Jezus Christus hoort. In de Verenigde Staten is Mariah Carey de ongekroonde kerstkoningin, want die titel is wettelijk niet toegestaan. Eva Jinek vraagt zich af of Francis een 'Mariah Carey'tje' gaat doen in haar kerstvoorstelling: durft de operazangeres het aan om 'All I Want for Christmas Is You' te zingen? Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: doet Francis van Broekhuizen een 'Mariah Carey'tje' in haar kerstshow?

Francis van Broekhuizen is dol op kerstmis, en dan vooral op die typisch Amerikaanse kitsch die bij het feest rond de geboorte van Jezus Christus hoort. In de Verenigde Staten is Mariah Carey de ongekroonde kerstkoningin, want die titel is wettelijk niet toegestaan. Eva Jinek vraagt zich af of Francis een 'Mariah Carey'tje' gaat doen in haar kerstvoorstelling: durft de operazangeres het aan om 'All I Want for Christmas Is You' te zingen?

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's