Vandaag Inside: John van den Heuvel was niet op uitvaart Peter R. de Vries (video)

Vandaag Inside: John van den Heuvel was niet op uitvaart Peter R. de Vries (video)

Zaterdag 19 november 2022 om 10:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: John van den Heuvel was niet op uitvaart Peter R. de Vries (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. John van den Heuvel heeft nooit afscheid kunnen nemen van zijn collega Peter R. de Vries. Op het moment dat De Vries werd vermoord, hadden de twee ruzie met elkaar. Uiteindelijk resulteerde het in het feit dat John van den Heuvel zelfs niet op de uitvaart van zijn collega is geweest, met wie hij voorheen regelmatig samenwerkte. In Vandaag Inside vertelt Van den Heuvel dat het hem nog steeds pijn doet. 'Je kan het niet afsluiten.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

John van den Heuvel heeft nooit afscheid kunnen nemen van zijn collega Peter R. de Vries. Op het moment dat De Vries werd vermoord, hadden de twee ruzie met elkaar. Uiteindelijk resulteerde het in het feit dat John van den Heuvel zelfs niet op de uitvaart van zijn collega is geweest, met wie hij voorheen regelmatig samenwerkte. In Vandaag Inside vertelt Van den Heuvel dat het hem nog steeds pijn doet. 'Je kan het niet afsluiten.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's