Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Het Roer Om: "Ik kan helemaal niks"

Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Het Roer Om: "Ik kan helemaal niks"

Vanavond start het gloednieuwe, derde seizoen van Het Roer Om op SBS6. In deze variant op Ik vertrek volgen we Nederlandse stellen die hun huis achterlaten en aan een groot avontuur beginnen in het buitenland. Bekijk hieronder beelden van de eerste aflevering vanuit Zuid-Spanje.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen <em>Het Roer Om</em>: &quot;Ik kan helemaal niks&quot; Vanavond start het gloednieuwe, derde seizoen van Het Roer Om op SBS6. In deze variant op Ik vertrek volgen we Nederlandse stellen die hun huis achterlaten en aan een groot avontuur beginnen in het buitenland. Bekijk hieronder beelden van de eerste aflevering vanuit Zuid-Spanje. Lees verder onder de video. OngeduldigIn de eerste aflevering leren we Serge en Tessa kennen. Zij hebben hun oog laten vallen op een oude villa in Zuid-Spanje. Serge laat weten dat hij niet handig is: "Ik kan helemaal niks. Ik heb geen geduld", zegt hij. Als dat maar goed komt... Het nieuwe seizoen van Het Roer Om is vanaf donderdag 13 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Khalid & Sophie: Merel van Vroonhoven ging van bestuursfuncties naar baan als basisschooljuf Bekijk deze video » Het Roer Om: hoe is het nu met?: ‘De Spaanse mentaliteit is vreselijk’ Bekijk deze video »

Ongeduldig
In de eerste aflevering leren we Serge en Tessa kennen. Zij hebben hun oog laten vallen op een oude villa in Zuid-Spanje. Serge laat weten dat hij niet handig is: "Ik kan helemaal niks. Ik heb geen geduld", zegt hij. Als dat maar goed komt...

Het nieuwe seizoen van Het Roer Om is vanaf donderdag 13 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV