Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierde aflevering van dit seizoen van Sterren op het doek spreekt actrice en viervoudig Gouden Kalf-winnares Monic Hendrickx met Özcan Akyol af op het Hembrugterrein in Zaamdam voor een openhartig gesprek. Alle fragmenten uit deze uitzending Sterren op het doek: Monic Hendrickx mist junglegeluiden van Suriname Bekijk deze video » LiefdeDe liefde van Monic Hendrickx voor spel en spelen uit zich op allerlei manieren. Niet alleen op het witte doek of in het theater, maar ook in het dagelijkse leven. Die positieve levenshouding is zeker geen vanzelfsprekendheid want Monic moest al op jonge leeftijd afscheid nemen van haar vader. KunstenaarsDrie kunstenaars maken een schilderij van de gevierde actrice. Ze proberen met olieverf en aquarel de ernst en het plezier van Monic te vangen op hun doek. Aan het eind van de aflevering mag Monic één van de schilderijen kiezen voor thuis; de andere werken worden geveild voor een goed doel. Bekijk ook Sterren op het doek: deze BN’ers worden in nieuw seizoen geportretteerd Bekijk deze video » Nieuw seizoen Sterren op het doek start 29 oktober: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de vierde aflevering van dit seizoen van Sterren op het doek spreekt actrice en viervoudig Gouden Kalf-winnares Monic Hendrickx met Özcan Akyol af op het Hembrugterrein in Zaamdam voor een openhartig gesprek.

Liefde
De liefde van Monic Hendrickx voor spel en spelen uit zich op allerlei manieren. Niet alleen op het witte doek of in het theater, maar ook in het dagelijkse leven. Die positieve levenshouding is zeker geen vanzelfsprekendheid want Monic moest al op jonge leeftijd afscheid nemen van haar vader.

Kunstenaars
Drie kunstenaars maken een schilderij van de gevierde actrice. Ze proberen met olieverf en aquarel de ernst en het plezier van Monic te vangen op hun doek. Aan het eind van de aflevering mag Monic één van de schilderijen kiezen voor thuis; de andere werken worden geveild voor een goed doel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV