NPO Sterren NL Paradeplaat: 'Geen Medicijn' van Tom Haver is persoonlijk nummer over mannenliefde

NPO Sterren NL Paradeplaat: 'Geen Medicijn' van Tom Haver is persoonlijk nummer over mannenliefde

Zondag 20 november 2022 om 10:08

'Geen Medicijn' is deze week verkozen tot de NPO Sterren NL Paradeplaat. De nieuwe single van Tom Haver is redelijk gewaagd en gaat dit keer eens niet over een alledaagse relatie man-vrouwrelatie. Bekijk de videoclip van 'Geen Medicijn' hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>NPO Sterren NL Paradeplaat</em>: 'Geen Medicijn' van <em>Tom Haver</em> is persoonlijk nummer over mannenliefde 'Geen Medicijn' is deze week verkozen tot de NPO Sterren NL Paradeplaat. De nieuwe single van Tom Haver is redelijk gewaagd en gaat dit keer eens niet over een alledaagse relatie man-vrouwrelatie. Bekijk de videoclip van 'Geen Medicijn' hieronder. Tekst gaat verder onder de video. 'Geen Medicijn'Tom Haver kwam op zijn vijfentwintigste uit de kast. De zanger vond het spannend om dit aan zijn omgeving te vertellen, maar uiteindelijk voelde het als een enorme opluchting. Met het nummer 'Geen Medicijn' geeft Tom de boodschap af dat ongeacht wie of wat je bent, waar je vandaag komt of hoe je je voelt, liefde overwint alles. Bekijk de officiële videoclip van de NPO Sterren NL Paradeplaat 'Geen Medicijn' hierboven. Bekijk ook Zien: Maan en Goldband zingen Stiekem live bij Radio 538 Bekijk deze video » Nieuwe single van Lil' Kleine? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Muziek :
NPO Sterren NL Paradeplaat: 'Geen Medicijn' van Tom Haver is persoonlijk nummer over mannenliefde

'Geen Medicijn'
Tom Haver kwam op zijn vijfentwintigste uit de kast. De zanger vond het spannend om dit aan zijn omgeving te vertellen, maar uiteindelijk voelde het als een enorme opluchting. Met het nummer 'Geen Medicijn' geeft Tom de boodschap af dat ongeacht wie of wat je bent, waar je vandaag komt of hoe je je voelt, liefde overwint alles.

Bekijk de officiële videoclip van de NPO Sterren NL Paradeplaat 'Geen Medicijn' hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's