RENZE gemist? Directie BNNVARA negeerde signalen grensoverschrijdend gedrag DWDD

RENZE gemist? Directie BNNVARA negeerde signalen grensoverschrijdend gedrag DWDD

Zondag 20 november 2022 om 10:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Onderzoeksjournalist Willem Feenstra vertelt in RENZE op zaterdag dat de directie van BNNVARA wel degelijk op de hoogte was van het grensoverschrijdende gedrag van Matthijs van Nieuwkerk en zijn eindredacteur Dieuwke Wynia, maar niets deed met die signalen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RENZE</em> gemist? Directie <em>BNNVARA</em> negeerde signalen grensoverschrijdend gedrag <em>DWDD</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Onderzoeksjournalist Willem Feenstra vertelt in RENZE op zaterdag dat de directie van BNNVARA wel degelijk op de hoogte was van het grensoverschrijdende gedrag van Matthijs van Nieuwkerk en zijn eindredacteur Dieuwke Wynia, maar niets deed met die signalen. Tekst gaat verder onder de video. Directie BNNVARABNNVARA heeft vijftien jaar lang weggekeken terwijl een angstcultuur heerste op de redactievloer van De Wereld Draait Door, dat is volgens de onderzoeksjournalist een uiterst pijnlijke bevinding: "Er werd niet ingegrepen, sterker nog er is niet eens een gesprek gevoerd met de redactie." Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
RENZE gemist? Directie BNNVARA negeerde signalen grensoverschrijdend gedrag DWDD

Directie BNNVARA
BNNVARA heeft vijftien jaar lang weggekeken terwijl een angstcultuur heerste op de redactievloer van De Wereld Draait Door, dat is volgens de onderzoeksjournalist een uiterst pijnlijke bevinding: "Er werd niet ingegrepen, sterker nog er is niet eens een gesprek gevoerd met de redactie."

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's