Zien: Rob de Nijs verrast Willeke Alberti bij afscheidsconcert (video)

Zien: Rob de Nijs verrast Willeke Alberti bij afscheidsconcert (video)

Maandag 21 november 2022 om 11:42

Toen Willeke Alberti op 19 juli haar afscheidstoernee afsloot in het Concertgebouw in Amsterdam werd ze verrast door de komst van haar goede vriend en collega Rob de Nijs. Die wilde maar wat graag bij deze mijlpaal aanwezig zijn en genoot volop: 'Je klonk fantastisch. Het was heel mooi', laat hij de zangeres weten.

Bekijk het fragment van Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti hieronder

Zien: <em>Rob de Nijs</em> verrast Willeke Alberti bij afscheidsconcert (video) Toen Willeke Alberti op 19 juli haar afscheidstoernee afsloot in het Concertgebouw in Amsterdam werd ze verrast door de komst van haar goede vriend en collega Rob de Nijs. Die wilde maar wat graag bij deze mijlpaal aanwezig zijn en genoot volop: 'Je klonk fantastisch. Het was heel mooi', laat hij de zangeres weten. Bekijk het fragment van Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti hieronder Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl Bekijk ook Shownieuws: 'Positieve Rob de Nijs hoopt met Kerst 80 kaarsjes uit te blazen' Bekijk deze video » Toppers in concert 2022: Jan Smit gaat ode brengen aan Rob de Nijs Bekijk deze video » Toppers: Jan Smit eert Rob de Nijs met medley (video) Bekijk deze video »

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl

Actuele video's

Meer actuele video's