Dave Roelvink kotst zichzelf onder op scooter en deelt beelden op social media

Dave Roelvink kotst zichzelf onder op scooter en deelt beelden op social media

Maandag 21 november 2022 om 16:34

Dave Roelvink vindt het nodig om allerlei en soms onsmakelijke details uit zijn leven op social media te delen. De realityster is ziek en als hij op de scooter zit ‘kotst’ hij zichzelf helemaal onder. Voor wie dit niet gelooft, hij heeft een video van zijn scooter op social media gezet…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dave Roelvink</em> kotst zichzelf onder op scooter en deelt beelden op social media Dave Roelvink vindt het nodig om allerlei en soms onsmakelijke details uit zijn leven op social media te delen. De realityster is ziek en als hij op de scooter zit ‘kotst’ hij zichzelf helemaal onder. Voor wie dit niet gelooft, hij heeft een video van zijn scooter op social media gezet… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. De Verraders Halloween: Dave Roelvink volledig in paniek aan ronde tafel Bekijk deze video » Video: Dave Roelvink tovert zijn Renault Twingo om tot hippie auto Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's