Video: veel oud-tafelgasten De Wereld Draait Door houden mond over situatie

Video: veel oud-tafelgasten De Wereld Draait Door houden mond over situatie

Het kwam als een behoorlijke schok voor Nederland toen het artikel in de Volkskrant verscheen over de gebeurtenissen die zich afspeelden achter de schermen bij De Wereld Draait Door. De tafelgasten van die periode spreken zich nog maar weinig uit over de situatie.

Video: veel oud-tafelgasten <em>De Wereld Draait Door</em> houden mond over situatie Het kwam als een behoorlijke schok voor Nederland toen het artikel in de Volkskrant verscheen over de gebeurtenissen die zich afspeelden achter de schermen bij De Wereld Draait Door. De tafelgasten van die periode spreken zich nog maar weinig uit over de situatie. Stil houdenZo laat Claudia de Breij weten aan het einde van het jaar pas te reageren op de onthullingen. André van Duin reageert echter wel met: "Hele circus was mij niet bekend." Rob Goossens geeft aan dat er daarnaast maar weinig reacties zijn gekomen: "Erg opvallend dat er heel veel mensen zijn die vandaag twee blauwe vinkjes op hebben opgeleverd op WhatsApp, maar dan niet reageren." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending André van Duin over onthullingen Matthijs van Nieuwkerk: "Eerst zien wat waar is" (video) Bekijk deze video » Video: Koningin Máxima ontroert door muzikale kinderen Bekijk deze video » Peter Gillis loopt boos weg tijdens interview: "Jongedame, de groeten" (video) Bekijk deze video » 'Wednesday', spin-off serie van 'The Addams Family' is volgens Tim Oliehoek: "Ontzettend leuk" (video) Bekijk deze video » Video: België-voetballer Vertonghen heeft deal gemaakt om collega kusje te geven tijdens WK Bekijk deze video » Video: Silvana Heber gisteravond dood gevonden in bosgebied, ex-vriend zit vast Bekijk deze video » Luuk Ikink geeft in RTL Boulevard toe dé kerstfilm 'Love Actually' nog nooit gezien te hebben Bekijk deze video » Video: Mohamed Ihattaren weer op vrije voeten Bekijk deze video »
TV :
Video: veel oud-tafelgasten De Wereld Draait Door houden mond over situatie

Stil houden
Zo laat Claudia de Breij weten aan het einde van het jaar pas te reageren op de onthullingen. André van Duin reageert echter wel met: "Hele circus was mij niet bekend." Rob Goossens geeft aan dat er daarnaast maar weinig reacties zijn gekomen: "Erg opvallend dat er heel veel mensen zijn die vandaag twee blauwe vinkjes op hebben opgeleverd op WhatsApp, maar dan niet reageren."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV