Video: veel oud-tafelgasten De Wereld Draait Door houden mond over situatie

Video: veel oud-tafelgasten De Wereld Draait Door houden mond over situatie

Woensdag 23 november 2022 om 19:58

Het kwam als een behoorlijke schok voor Nederland toen het artikel in de Volkskrant verscheen over de gebeurtenissen die zich afspeelden achter de schermen bij De Wereld Draait Door. De tafelgasten van die periode spreken zich nog maar weinig uit over de situatie.

Video: veel oud-tafelgasten <em>De Wereld Draait Door</em> houden mond over situatie Het kwam als een behoorlijke schok voor Nederland toen het artikel in de Volkskrant verscheen over de gebeurtenissen die zich afspeelden achter de schermen bij De Wereld Draait Door. De tafelgasten van die periode spreken zich nog maar weinig uit over de situatie. Stil houdenZo laat Claudia de Breij weten aan het einde van het jaar pas te reageren op de onthullingen. André van Duin reageert echter wel met: "Hele circus was mij niet bekend." Rob Goossens geeft aan dat er daarnaast maar weinig reacties zijn gekomen: "Erg opvallend dat er heel veel mensen zijn die vandaag twee blauwe vinkjes op hebben opgeleverd op WhatsApp, maar dan niet reageren." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: veel oud-tafelgasten De Wereld Draait Door houden mond over situatie

Stil houden
Zo laat Claudia de Breij weten aan het einde van het jaar pas te reageren op de onthullingen. André van Duin reageert echter wel met: "Hele circus was mij niet bekend." Rob Goossens geeft aan dat er daarnaast maar weinig reacties zijn gekomen: "Erg opvallend dat er heel veel mensen zijn die vandaag twee blauwe vinkjes op hebben opgeleverd op WhatsApp, maar dan niet reageren."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's