Video: Losbandige Marokkanen gooien glas en vuurwerk naar politie in Rotterdam

Video: Losbandige Marokkanen gooien glas en vuurwerk naar politie in Rotterdam

Op verschillende plekken in het land is de winst van het Marokkaanse elftal uitgelopen op rellen. In Rotterdam en Den Haag is de ME ingezet, ook in Amsterdam is het onrustig. In het Belgische Brussel was het voor aanvang van de wedstrijd al onrustig, meldt de Belgische site Nieuwsblad.be

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Losbandige Marokkanen</em> gooien <em>glas en vuurwerk</em> naar politie in Rotterdam Op verschillende plekken in het land is de winst van het Marokkaanse elftal uitgelopen op rellen. In Rotterdam en Den Haag is de ME ingezet, ook in Amsterdam is het onrustig. In het Belgische Brussel was het voor aanvang van de wedstrijd al onrustig, meldt de Belgische site Nieuwsblad.be Tekst gaat verder onder de video. Onrust RotterdamIn Rotterdam gooit een groep van zo'n 500 jongeren met glas en vuurwerk naar de politie. Op beelden op sociale media zijn in meerdere steden op straat veel joelende mensen en toeterende voertuigen te zien. Er zijn Marokkaanse vlaggen te zien en vuurwerk dat ontploft in de buurt van agenten. Bekijk de beelden van de onrust in Rotterdam hierboven. Bekijk ook Samenvatting België - Marokko (WK voetbal) Bekijk deze video » Zien: Chaos in Nederlandse steden na WK-overwinning Marokko op België Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Losbandige Marokkanen gooien glas en vuurwerk naar politie in Rotterdam

Onrust Rotterdam
In Rotterdam gooit een groep van zo'n 500 jongeren met glas en vuurwerk naar de politie. Op beelden op sociale media zijn in meerdere steden op straat veel joelende mensen en toeterende voertuigen te zien. Er zijn Marokkaanse vlaggen te zien en vuurwerk dat ontploft in de buurt van agenten.

Bekijk de beelden van de onrust in Rotterdam hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV