Zien: Chaos in Nederlandse steden na WK-overwinning Marokko op België

Zien: Chaos in Nederlandse steden na WK-overwinning Marokko op België

Na de winst van Marokko op België tijdens het WK voetbal in Qatar is het zondagavond onrustig in Nederlandse steden. Op veel plekken zijn brandjes uitgebroken en feestvierende Marokkanen steken vuurwerk af. In Den Haag en Rotterdam is de Mobiele Eenheid ingezet, ook in Amsterdam staat de ME klaar om in te grijpen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Chaos</em> in Nederlandse steden na <em>WK-overwinning Marokko</em> op België Na de winst van Marokko op België tijdens het WK voetbal in Qatar is het zondagavond onrustig in Nederlandse steden. Op veel plekken zijn brandjes uitgebroken en feestvierende Marokkanen steken vuurwerk af. In Den Haag en Rotterdam is de Mobiele Eenheid ingezet, ook in Amsterdam staat de ME klaar om in te grijpen. Tekst gaat verder onder de video. Onrust in BrusselIn Brussel braken zondagavond al eerder op de dag rellen uit. Ook daar braken brandjes uit en werden auto's en elektrische steps vernield. De Belgische politie zette daar waterkanonnen en traangas in tegen de feestvierende relschoppers. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting België - Marokko (WK voetbal) Bekijk deze video » Video: Losbandige Marokkanen gooien glas en vuurwerk naar politie in Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Onrust in Brussel
In Brussel braken zondagavond al eerder op de dag rellen uit. Ook daar braken brandjes uit en werden auto's en elektrische steps vernield. De Belgische politie zette daar waterkanonnen en traangas in tegen de feestvierende relschoppers.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV