Video: Moet sportminister Conny Helder de OneLove-band dragen naast emir van Qatar?

Video: Moet sportminister Conny Helder de OneLove-band dragen naast emir van Qatar?

Dinsdag, als het Nederlands elftal tegen gastland Qatar speelt, zullen veel ogen niet alleen op het veld gericht zijn, maar ook op de eretribune. Daar zit sportminister Conny Helder naast de emir van Qatar, het is alleen nog niet duidelijk of ze een OneLove-band zal dragen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Moet sportminister <em>Conny Helder</em> de <em>OneLove-band</em> dragen naast emir van Qatar? Dinsdag, als het Nederlands elftal tegen gastland Qatar speelt, zullen veel ogen niet alleen op het veld gericht zijn, maar ook op de eretribune. Daar zit sportminister Conny Helder naast de emir van Qatar, het is alleen nog niet duidelijk of ze een OneLove-band zal dragen. Tekst gaat verder onder de video. Stament sportministerOf en welk statement Helder zal maken, wordt dinsdag bij de wedstrijd pas duidelijk. Ze liet vorige week wel via haar woordvoerder weten dat ze overweegt een OneLove-band te dragen. "We gaan in ieder geval in gesprek met de Qatarese autoriteiten, de arbeidsorganisatie ILO en een groep arbeidsmigranten", aldus de woordvoerder van Conny Helder. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Sportminister Corry Helder in dubio over dragen OneLove-band op WK Qatar Bekijk deze video » Even tot hier gemist? Jody Bernal zingt over 'OneLove' en de KNVB Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Stament sportminister
Of en welk statement Helder zal maken, wordt dinsdag bij de wedstrijd pas duidelijk. Ze liet vorige week wel via haar woordvoerder weten dat ze overweegt een OneLove-band te dragen. "We gaan in ieder geval in gesprek met de Qatarese autoriteiten, de arbeidsorganisatie ILO en een groep arbeidsmigranten", aldus de woordvoerder van Conny Helder.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV