Live stream Frankrijk - Polen (WK voetbal)

Live stream Frankrijk - Polen (WK voetbal)

Kijk zondag 4 december vanaf 16.00 uur LIVE naar Frankrijk - Polen via de livestream hierboven.

Zondag spelen Frankrijk en Polen tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Frankrijk - Polen op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Frankrijk - Polen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Frankrijk - Polen is zondag vanaf 16.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Frankrijk - Polen</em> (WK voetbal) Kijk zondag 4 december vanaf 16.00 uur LIVE naar Frankrijk - Polen via de livestream hierboven. Zondag spelen Frankrijk en Polen tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Frankrijk - Polen op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Frankrijk - Polen De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Frankrijk - Polen (WK voetbal) Bekijk deze video » Frankrijk - Polen is zondag vanaf 16.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Frankrijk - Polen (WK voetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV