Frankrijk - Polen live op tv en online (achtste finale WK voetbal)

Frankrijk - Polen live op tv en online (achtste finale WK voetbal)
Europees onderonsje in Qatar

Sport :

Frankrijk - Polen is het eerste Europese onderonsje in de achtste finales van het WK voetbal in Qatar. De wedstrijd tussen de supersterren in het blauw en de ploeg van Robert Lewandowski is zondag 4 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Pijnlijke nederlaag
Frankrijk begon het WK als één van de topfavorieten voor de eindzege. De eerste twee wedstrijden werden gewonnen, tegen Australië (4-1) en Denemarken (2-1). Vervolgens maakte bondscoach Didier Deschamps echter een beginnersfout: hij wisselde vrijwel zijn complete elftal voor het laatste groepsduel tegen Tunesië. Het resultaat? Een pijnlijke 1-0 nederlaag.

Samenvatting en hoogtepunten Frankrijk - Polen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Op het nippertje
Polen heeft de achtste finales van het WK in Qatar op het nippertje gehaald. Na twee wedstrijden stonden ze met vier punten bovenaan Groep C, maar in het laatste duel leek alles ze nog door de vingers te glippen: Polen verloor met 2-0 van Argentinië en Mexico stond met 2-0 voor tegen Saoedi-Arabië. Polen en Mexico stonden exact gelijk en het aantal gele kaarten leek Polen te gaan vellen, maar diep in blessuretijd scoorde Saoedi-Arabië de 2-1.

De wedstrijd Frankrijk - Polen is zondag 4 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's