Johan Derksen is helemaal klaar met Oranje-speler: "Waarom stelt iedereen die man op?"

Johan Derksen is helemaal klaar met Oranje-speler: "Waarom stelt iedereen die man op?"

Zaterdag 10 december 2022 om 11:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Na afloop van de uitschakeling van het Nederlands elftal op het WK, is de positie van Marten de Roon nogmaals ten sprake gekomen in De Oranjewinter. In de verloren kwartfinale tegen Argentinië kon de middenvelder geen potten breken en werd hij in de rust dan ook meteen vervangen voor Teun Koopmeijners.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> is helemaal klaar met <em>Oranje-speler</em>: &quot;Waarom stelt iedereen die man op?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Na afloop van de uitschakeling van het Nederlands elftal op het WK, is de positie van Marten de Roon nogmaals ten sprake gekomen in De Oranjewinter. In de verloren kwartfinale tegen Argentinië kon de middenvelder geen potten breken en werd hij in de rust dan ook meteen vervangen voor Teun Koopmeijners. Tekst gaat verder onder de video. Marten de RoonJohan Derksen vraagt zich in De Oranjewinter af waarom Marten de Roon ook onder Louis van Gaal zijn basisplaats heeft behouden bij het Nederlands elftal: "Onbegrijpelijk, De Roon zal nooit scoren en nooit een beslissende pass geven. "Waarom stelt iedereen die man op?" De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Marten de Roon
Johan Derksen vraagt zich in De Oranjewinter af waarom Marten de Roon ook onder Louis van Gaal zijn basisplaats heeft behouden bij het Nederlands elftal: "Onbegrijpelijk, De Roon zal nooit scoren en nooit een beslissende pass geven. "Waarom stelt iedereen die man op?"

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's