Isola Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Isola Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Isola Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag is er weer een nieuwe aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Op het eiland Sardinië gaat Beau van Erven Dorens in gesprek met twee BN'ers. Ditmaal zijn het Michiel Vos en Olcay Gulsen te gast. Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste beelden Isola di Beau met Michiel Vos: "Don't want to be on camera" Bekijk deze video » Zondag in Isola di Beau: Moeder Olcay Gulsen kon elektriciteitsrekening niet betalen Bekijk deze video » Olcay Gulsen in Isola di Beau over ziekte Ruud de Wild: "Hij schaamde zich ervoor" Bekijk deze video » Michiel Vos in Isola di Beau over George W. Bush: "Hij is niet die domme clown" Bekijk deze video » Amerika(deskundige)Michiel Vos is Amerika kenner en sluit regelmatig aan bij RTL-programma's als Beau en Jinek. Hij is ook de schoonzoon van Nancy Pelosi, een vrouw waarover de laatste tijd veel ophef was. Het interview met Beau op een heerlijk eiland zal dus als een welkome adempauze komen. Ondernemer en Ruud de WildUiteraard zal dat voor Olcay gelden. De vriendin van radio-dj Ruud de Wild, die ook een eigen carrière heeft opgebouwd, heeft de laatste tijd een heftige tijd achter de rug. Bij Ruud werd namelijk in 2021 darmkanker geconstateerd en dat traject hebben de twee samen doorlopen. Bekijk ook Zondag in Isola di Beau: Olaf Koens denkt in Oekraïne veel aan zijn kinderen Bekijk deze video » Bloedende Beau van Erven Dorens in Isola di Beau: "Schitterend!" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Isola Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Zondag is er weer een nieuwe aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Op het eiland Sardinië gaat Beau van Erven Dorens in gesprek met twee BN'ers. Ditmaal zijn het Michiel Vos en Olcay Gulsen te gast.

Amerika(deskundige)
Michiel Vos is Amerika kenner en sluit regelmatig aan bij RTL-programma's als Beau en Jinek. Hij is ook de schoonzoon van Nancy Pelosi, een vrouw waarover de laatste tijd veel ophef was. Het interview met Beau op een heerlijk eiland zal dus als een welkome adempauze komen.

Ondernemer en Ruud de Wild
Uiteraard zal dat voor Olcay gelden. De vriendin van radio-dj Ruud de Wild, die ook een eigen carrière heeft opgebouwd, heeft de laatste tijd een heftige tijd achter de rug. Bij Ruud werd namelijk in 2021 darmkanker geconstateerd en dat traject hebben de twee samen doorlopen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Isola di Beau

Actuele video's

Meer actuele video's