Luna zevende op Junior Songfestival in Armenië: bekijk haar optreden

Luna zevende op Junior Songfestival in Armenië: bekijk haar optreden

Maandag 12 december 2022 om 11:55

De Nederlandse inzending van het Junior Eurovisie Songfestival, Luna, is afgelopen zondag zevende geworden. Ze gaf een geweldig optreden met haar nummer 'La Festa'. Haar optreden zie je hieronder.

<em>Luna</em> zevende op <em>Junior Songfestival</em> in Armenië: bekijk haar optreden De Nederlandse inzending van het Junior Eurovisie Songfestival, Luna, is afgelopen zondag zevende geworden. Ze gaf een geweldig optreden met haar nummer 'La Festa'. Haar optreden zie je hieronder. RalfDe winnaar van het feest was de Franse Lissandro met het liedje 'Oh Maman!'. In de act tijdens het tellen van de stemmen kwamen we ook nog een bekende tegen: onze eigen winnaar Ralf Mackenbach. Bekijk het optreden van Luna in de finale van het Junior Songfestival hierboven. Bekijk alle hoogtepunten van alle Songfestivals in ons Songfestival-dossier. Bekijk ook Video: Luna vertegenwoordigt Nederland tijdens Junior Eurovisie Songfestival in Armenië Bekijk deze video » Francis van Broekhuizen walgt van Sha-La-Lie van Sieneke: 'Mag het uit?' (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Luna zevende op Junior Songfestival in Armenië: bekijk haar optreden

Ralf
De winnaar van het feest was de Franse Lissandro met het liedje 'Oh Maman!'. In de act tijdens het tellen van de stemmen kwamen we ook nog een bekende tegen: onze eigen winnaar Ralf Mackenbach.

Bekijk het optreden van Luna in de finale van het Junior Songfestival hierboven. Bekijk alle hoogtepunten van alle Songfestivals in ons Songfestival-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's