Georgina Verbaan en Jacob Derwig over KLEM-film: 'Laatste in de reeks' (video)

Georgina Verbaan en Jacob Derwig over KLEM-film: 'Laatste in de reeks' (video)

Georgina Verbaan en Jacob Derwig over <em>KLEM</em>-film: 'Laatste in de reeks' (video) Bekijk de trailer: bioscoopfilm KLEM belooft bloedstollend spannend drama (video) Bekijk deze video » Na drie bloedstollende seizoenen van de Nederlandse serie KLEM komt er eindelijk een vervolg; dit keer op het witte doek. De film gaat verder waar het laatste seizoen is geëindigd en ook dit keer escaleert de boel vrijwel meteen. Ex-crimineel Marius, z'n vrouw Kitty en de keurige belastingambtenaar Hugo komen bij elkaar in het zonnige Italië. Dat kan alleen maar misgaan. Maar komt er hierna nog een vervolg? Volgens Georgina Verbaan en Jacob Derwig is die kans niet groot. Bekijk ook de trailer van KLEM op Gids.tv. KLEM is vanaf eind januari te zien in de bioscoop. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Film :
Georgina Verbaan en Jacob Derwig over KLEM-film: 'Laatste in de reeks' (video)

Na drie bloedstollende seizoenen van de Nederlandse serie KLEM komt er eindelijk een vervolg; dit keer op het witte doek. De film gaat verder waar het laatste seizoen is geëindigd en ook dit keer escaleert de boel vrijwel meteen. Ex-crimineel Marius, z'n vrouw Kitty en de keurige belastingambtenaar Hugo komen bij elkaar in het zonnige Italië. Dat kan alleen maar misgaan. Maar komt er hierna nog een vervolg? Volgens Georgina Verbaan en Jacob Derwig is die kans niet groot.

Bekijk ook de trailer van KLEM op Gids.tv. KLEM is vanaf eind januari te zien in de bioscoop. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV