Video: Francis van Broekhuizen en Gregor Bak spelen O Come All Ye Faithfull

Video: Francis van Broekhuizen en Gregor Bak spelen O Come All Ye Faithfull

Maandag 12 december 2022 om 21:54

Om helemaal in de kerstsfeer te komen: een prachtig optreden van Francis van Broekhuizen in Tijd voor MAX. Ze zong onder andere O Come All Ye Faithfull. Bekijk het magische optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: Francis van Broekhuizen en Gregor Bak spelen <em>O Come All Ye Faithfull</em> Om helemaal in de kerstsfeer te komen: een prachtig optreden van Francis van Broekhuizen in Tijd voor MAX. Ze zong onder andere O Come All Ye Faithfull. Bekijk het magische optreden hieronder. Lees verder onder de video. VoorstellingFrancis van Broekhuizen en Gregor Bak staan van 23 december tot 6 januari op de planken met de voorstelling 'Kerst met Francis'. In Tijd voor MAX spelen ze live O Come All Ye Faithfull en Santa Claus Is Coming To Town. Bekijk de video van Tijd voor MAX hierboven. Francis van Broekhuizen walgt van Sha-La-Lie van Sieneke: 'Mag het uit?' (video) Bekijk deze video » Video: Francis van Broekhuizen staat in haar eigen Spotify-Wrapped Bekijk deze video » Video: 19-jarige muzieksensatie Claude treedt bij Op1 op met hit 'Ladada' Bekijk deze video »
TV :
Video: Francis van Broekhuizen en Gregor Bak spelen O Come All Ye Faithfull

Voorstelling
Francis van Broekhuizen en Gregor Bak staan van 23 december tot 6 januari op de planken met de voorstelling 'Kerst met Francis'. In Tijd voor MAX spelen ze live O Come All Ye Faithfull en Santa Claus Is Coming To Town.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's