Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op het eiland is het maandag tijd voor de halve finale. Op de eilandraad wordt nog gestreden voor de laatste finaleplek. De zes expeditieleden die nog in de race zijn, nemen het op deze een-na-laatste laatste dag maar liefst drie keer tegen elkaar op. Alle fragmenten uit deze uitzending Maandag is de halve finale van Expeditie Robinson: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Halve eindstrijdEr zijn maar drie plaatsen voor de finale te verdelen, dus het gaat hard tegen hard. Niek Roozen, Ferry Weertman, April Darby, Dennis Wilt en Londen Loy zijn in ieder geval door naar die halve finale, maar wie gaat ze daar vergezellen? Is het Dzifa Kusenuh of toch Harry Piekema? AfvallersDit seizoen van Expeditie Robinson begon met drie kampen en 21 deelnemers. Daarvan zijn er nog dus nog maar zes over. Daarvoor vielen onder anderen Rose Bertram, Liza Sips en Juultje Tieleman af. De Expeditie wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder em Nicolette Kluijver. Bekijk ook Zien: Harry Piekema verlaat Expeditie Robinson met opgeheven hoofd - of toch niet? Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Vincent Vianen schrikt van zijn lichaam, is acht kilo kwijt Bekijk deze video »
Uitzending :
Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 12 December 2022 om 22:03

Op het eiland is het maandag tijd voor de halve finale. Op de eilandraad wordt nog gestreden voor de laatste finaleplek. De zes expeditieleden die nog in de race zijn, nemen het op deze een-na-laatste laatste dag maar liefst drie keer tegen elkaar op.

Halve eindstrijd
Er zijn maar drie plaatsen voor de finale te verdelen, dus het gaat hard tegen hard. Niek Roozen, Ferry Weertman, April Darby, Dennis Wilt en Londen Loy zijn in ieder geval door naar die halve finale, maar wie gaat ze daar vergezellen? Is het Dzifa Kusenuh of toch Harry Piekema?

Afvallers
Dit seizoen van Expeditie Robinson begon met drie kampen en 21 deelnemers. Daarvan zijn er nog dus nog maar zes over. Daarvoor vielen onder anderen Rose Bertram, Liza Sips en Juultje Tieleman af. De Expeditie wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder em Nicolette Kluijver.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Expeditie Robinson

Actuele video's

Meer actuele video's