Johan Derksen: 'Dronken Gideon van Meijeren 's nachts uit Tweede Kamer gezet' (video)

Johan Derksen: 'Dronken Gideon van Meijeren 's nachts uit Tweede Kamer gezet' (video)

Maandag 12 december 2022 om 23:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 12 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Dat Forum voor Democratie (FvD) zich voortdurend misdraagt in de Tweede Kamer, is geen nieuws meer. De redactie van De Oranjewinter heeft echter de hand weten te leggen op notulen van de beveiliging van het Tweede Kamergebouw. Johan Derksen onthulde vanavond in de uitzending: 'Gideon van Meijeren is 's nachts dronken de Tweede Kamer uitgezet.'

Lees verder onder de video.

Johan Derksen: 'Dronken <em>Gideon van Meijeren</em> 's nachts uit Tweede Kamer gezet' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 12 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Dat Forum voor Democratie (FvD) zich voortdurend misdraagt in de Tweede Kamer, is geen nieuws meer. De redactie van De Oranjewinter heeft echter de hand weten te leggen op notulen van de beveiliging van het Tweede Kamergebouw. Johan Derksen onthulde vanavond in de uitzending: 'Gideon van Meijeren is 's nachts dronken de Tweede Kamer uitgezet.' Lees verder onder de video. NotulenDe notulen die Derksen voorleest in De Oranjewinter liegen er niet om: 'Forum houdt zich niet aan de veiligheidsregels, de fatsoensnormen, de huisregels, ze negeren het rookverbod, er is rotzooi op de kamers.' En Gideon van Meijeren zou dus onder invloed het Kamergebouw uitgezet zijn. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Notulen
De notulen die Derksen voorleest in De Oranjewinter liegen er niet om: 'Forum houdt zich niet aan de veiligheidsregels, de fatsoensnormen, de huisregels, ze negeren het rookverbod, er is rotzooi op de kamers.' En Gideon van Meijeren zou dus onder invloed het Kamergebouw uitgezet zijn.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's