Kanaal Sociaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kanaal Sociaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kanaal Sociaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van Kanaal Sociaal te zien. Nederland kent meer dan vijf miljoen mantelzorgers en dat worden er in de toekomst alleen maar meer. Of we het willen of niet, mantelzorg is de hoeksteen van ons zorgsysteem. LaatsteIn de laatste aflevering van de documentaireserie zien we Louise, die stappen zet voor de toekomst van Mees. Mariska probeert haar werk weer op te pakken en Marloes krijgt een hoopvol bericht. Dierbare zorgenVoor de zesdelige documentaireserie Kanaal Sociaal strijken regisseurs Nelleke Koop en Stephane Kaas meer dan een jaar lang neer in Deventer, met zijn zo diverse bevolking. Zij volgen de levens van zes Deventenaren die voor een dierbare zorgen. Bekijk ook Op1: Annemarie Oster schreef het boek 'Mantelliefde' over de zorg voor haar man (video) Bekijk deze video » Filemon Wesselink bij HLF8: 'Mantelzorg naast je werk, je krijgt er een burnout van' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 13 december 2022 om 23:14

Vanavond is de laatste aflevering van Kanaal Sociaal te zien. Nederland kent meer dan vijf miljoen mantelzorgers en dat worden er in de toekomst alleen maar meer. Of we het willen of niet, mantelzorg is de hoeksteen van ons zorgsysteem.

Laatste
In de laatste aflevering van de documentaireserie zien we Louise, die stappen zet voor de toekomst van Mees. Mariska probeert haar werk weer op te pakken en Marloes krijgt een hoopvol bericht.

Dierbare zorgen
Voor de zesdelige documentaireserie Kanaal Sociaal strijken regisseurs Nelleke Koop en Stephane Kaas meer dan een jaar lang neer in Deventer, met zijn zo diverse bevolking. Zij volgen de levens van zes Deventenaren die voor een dierbare zorgen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kanaal Sociaal

Actuele video's

Meer actuele video's