Willem Hut in HLF8 over de eerste marathon op natuurijs

Willem Hut in HLF8 over de eerste marathon op natuurijs

Dinsdag 13 december 2022 om 21:34

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 13 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Willem Hut</em> in <em>HLF8</em> over de eerste marathon op natuurijs Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 13 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Nu de temperaturen weer onder het vriespunt dalen, kunnen we de ijzers weer onderbinden. Wanneer vindt de eerste marathon op natuurijs plaats? Willem Hut geeft duidelijkheid: "Als ik kijk naar de weersverwachtingen, als die uitkomen, dan verwacht ik dat we morgen iets kunnen zeggen." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Nu de temperaturen weer onder het vriespunt dalen, kunnen we de ijzers weer onderbinden. Wanneer vindt de eerste marathon op natuurijs plaats? Willem Hut geeft duidelijkheid: "Als ik kijk naar de weersverwachtingen, als die uitkomen, dan verwacht ik dat we morgen iets kunnen zeggen."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's