Reünie Over mijn lijk 4 en 11 januari toch op NPO 1: bekijk aankondiging Tim Hofman

Reünie Over mijn lijk 4 en 11 januari toch op NPO 1: bekijk aankondiging Tim Hofman

Tim Hofman komt als presentator van Over mijn lijk met een bijzondere boodschap. De afgelopen tijd kon je de reünie van het afgelopen seizoen volgen op NPO Start. Hierin was te zien hoe het nu met de ongeneeslijk zieke deelnemers van de laatste reeks gaat. Nou is deze serie volgens Tim door 1,5 miljoen mensen gestreamd, en is besloten om de reünie van Over mijn lijk toch op NPO 1 uit te zenden, op 4 en 11 januari.

Bekijk de aankondiging van Tim Hofman over de reünie-serie van Over mijn lijk hieronder.

De reünie van Over mijn lijk is op woensdag 4 en 11 januari om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Reünie <em>Over mijn lijk</em> 4 en 11 januari toch op NPO 1: bekijk aankondiging Tim Hofman Tim Hofman komt als presentator van Over mijn lijk met een bijzondere boodschap. De afgelopen tijd kon je de reünie van het afgelopen seizoen volgen op NPO Start. Hierin was te zien hoe het nu met de ongeneeslijk zieke deelnemers van de laatste reeks gaat. Nou is deze serie volgens Tim door 1,5 miljoen mensen gestreamd, en is besloten om de reünie van Over mijn lijk toch op NPO 1 uit te zenden, op 4 en 11 januari. Bekijk de aankondiging van Tim Hofman over de reünie-serie van Over mijn lijk hieronder. De reünie van Over mijn lijk is op woensdag 4 en 11 januari om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Francis (Over Mijn Lijk) vindt dat ze niet mag klagen: ‘Waarderen wat er wél is’ Bekijk deze video » Reünie Over mijn lijk: de laatste opnames met ongeneeslijk zieke Irene Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV