Patty Brard brandt nieuwe coupe Anouk af: 'Net een portobello' (Shownieuws)

Patty Brard brandt nieuwe coupe Anouk af: 'Net een portobello' (Shownieuws)

Maandag 19 december 2022 om 10:02

Patty Brard had de uitzending van Shownieuws graag positief willen eindigen, maar ze besluit toch om de nieuwe coupe van Anouk te bespreken. Anouk ging eerder al van lang naar gemillimeterd haar, en nu heeft ze het weer een beetje laten groeien. Maar Patty is bepaald niet enthousiast. “Donny Roelvink z'n haar zit ook zo, maar ik vind het voor een vrouw een beetje een portobello.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Patty Brard brandt nieuwe coupe <em>Anouk</em> af: 'Net een portobello' (<em>Shownieuws</em>) Patty Brard had de uitzending van Shownieuws graag positief willen eindigen, maar ze besluit toch om de nieuwe coupe van Anouk te bespreken. Anouk ging eerder al van lang naar gemillimeterd haar, en nu heeft ze het weer een beetje laten groeien. Maar Patty is bepaald niet enthousiast. “Donny Roelvink z'n haar zit ook zo, maar ik vind het voor een vrouw een beetje een portobello.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Glennis Grace en Anouk zetten samen Franse supermarkt op stelten Bekijk deze video » Video: Anouk maakt indruk met Childhood's over Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's