First Dates Kerst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

First Dates Kerst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

First Dates Kerst gemist? Bekijk hier de hele uitzending Rondom de feestdagen snakt iedereen naar liefde. En daarom is het First Dates Restaurant omgetoverd tot een winterwonder paradijs. Het team van First Dates probeert nieuwe koppels te koppelen, maar blikt vanaf vanavond ook terug op de eerdere dates. LovestoryIn de eerste aflevering (die je hier kunt terugkijken) waren Coby (81) en Yvo (78) al te zien, die elkaar tijdens hun date vonden. Komende week opent Denice ook de deur voor een trio. Dickey (49) en Leon (59) gingen eerder op date en dat klikte goed, maar de afstand tussen beide bleek toch te groot. Dickey koppelde Leon aan zijn ex en goede vriend Maarten en dat werd een groot succes. Over First Dates KerstTijdens de kerstspecials halen barman Victor Abeln, gastvrouw Denice Dest en de rest van het liefdesteam alles uit de kast om singles uit heel Nederland onvergetelijke feestdagen te bezorgen. Lukt het hen om iemand in deze warme kersttijd aan een nieuwe liefde te helpen? Bekijk ook Zien: First Dates-barman Victor Abeln laat nieuwe liefde zien: "Ik geniet van hem" Bekijk deze video »
Uitzending :
First Dates Kerst gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 20 december 2022 om 20:35

Rondom de feestdagen snakt iedereen naar liefde. En daarom is het First Dates Restaurant omgetoverd tot een winterwonder paradijs. Het team van First Dates probeert nieuwe koppels te koppelen, maar blikt vanaf vanavond ook terug op de eerdere dates.

Lovestory
In de eerste aflevering (die je hier kunt terugkijken) waren Coby (81) en Yvo (78) al te zien, die elkaar tijdens hun date vonden. Komende week opent Denice ook de deur voor een trio. Dickey (49) en Leon (59) gingen eerder op date en dat klikte goed, maar de afstand tussen beide bleek toch te groot. Dickey koppelde Leon aan zijn ex en goede vriend Maarten en dat werd een groot succes.

Over First Dates Kerst
Tijdens de kerstspecials halen barman Victor Abeln, gastvrouw Denice Dest en de rest van het liefdesteam alles uit de kast om singles uit heel Nederland onvergetelijke feestdagen te bezorgen. Lukt het hen om iemand in deze warme kersttijd aan een nieuwe liefde te helpen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van First Dates

Actuele video's

Meer actuele video's