Geraldine Kemper boos in Perfecte Plaatje: 'Waar ben ik nou mee bezig?'

Geraldine Kemper boos in Perfecte Plaatje: 'Waar ben ik nou mee bezig?'

Geraldine Kemper zit zichzelf enorm in de weg tijdens de natuuropdracht op IJsland. Ze weet eigenlijk niet wat ze met het strand aan moet: 'Ik dacht gisteren echt: het is de liefde van mijn leven, maar ik krijg het echt niet lekker op beeld. Waar ben ik nou mee bezig?'

Bekijk de beelden van Het perfecte plaatje hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Geraldine Kemper</em> boos in <em>Perfecte Plaatje</em>: 'Waar ben ik nou mee bezig?' Geraldine Kemper zit zichzelf enorm in de weg tijdens de natuuropdracht op IJsland. Ze weet eigenlijk niet wat ze met het strand aan moet: 'Ik dacht gisteren echt: het is de liefde van mijn leven, maar ik krijg het echt niet lekker op beeld. Waar ben ik nou mee bezig?' Bekijk de beelden van Het perfecte plaatje hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van de laatste aflevering Bekijk deze video » Perfecte Plaatje: Linda in de problemen bij 'powervrouw'-opdracht, 'ze wordt opgeroepen' Bekijk deze video » Zien: Linda Hakeboom uitgeroepen tot winnaar Het perfecte plaatje 2022 Bekijk deze video »
TV :
Geraldine Kemper boos in Perfecte Plaatje: 'Waar ben ik nou mee bezig?'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV