Diego doet onthulling in Prince Charming: ‘Heb al een man in mijn leven’

Diego doet onthulling in Prince Charming: ‘Heb al een man in mijn leven’

Donderdag 22 december 2022 om 12:55

In het nieuwe seizoen van Prince Charming is Diego op zoek naar een nieuwe liefde. Eerder was al te zien dat deze single goed in de smaak viel bij de heren. Maar in beelden is te zien dat hij met een nogal opvallende onthulling komt. “Ik heb zelf iets heel belangrijks nog niet met jullie gedeeld. Ik heb namelijk een man in mijn leven.” Wie deze man precies is, zie je in de nieuwe aflevering van Prince Charming.

Bekijk het fragment van Prince Charming hieronder. Elke donderdag kun je een nieuwe aflevering van Prince Charming bekijken bij Videoland.

Diego doet onthulling in <em>Prince Charming</em>: ‘Heb al een man in mijn leven’ In het nieuwe seizoen van Prince Charming is Diego op zoek naar een nieuwe liefde. Eerder was al te zien dat deze single goed in de smaak viel bij de heren. Maar in beelden is te zien dat hij met een nogal opvallende onthulling komt. “Ik heb zelf iets heel belangrijks nog niet met jullie gedeeld. Ik heb namelijk een man in mijn leven.” Wie deze man precies is, zie je in de nieuwe aflevering van Prince Charming. Bekijk het fragment van Prince Charming hieronder. Elke donderdag kun je een nieuwe aflevering van Prince Charming bekijken bij Videoland. Prince Charming: Diego González-Clark maakt een verpletterende eerste indruk Bekijk deze video » Leroy in Prince Charming: "Ik gun hem dat hij hier de ware liefde gaat vinden maar ik denk het niet" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's