MAX Kerstconcert gemist? Channah Hewitt zingt 'Mijn Droom' uit 'Les Misérables'

MAX Kerstconcert gemist? Channah Hewitt zingt 'Mijn Droom' uit 'Les Misérables'

Zondag 25 december 2022 om 18:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van het MAX Kerstconcert. Je kunt hier ook de hele uitzending van MAX Kerstconcert terugkijken bij Gids.tv.

<em>MAX Kerstconcert</em> gemist? <em>Channah Hewitt</em> zingt 'Mijn Droom' uit '<em>Les Misérables</em>' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van het MAX Kerstconcert. Je kunt hier ook de hele uitzending van MAX Kerstconcert terugkijken bij Gids.tv. Volgend jaar kunnen we weer genieten van 'Les Misérables', de langst lopende musical op West End in London, in de Nederlandse theaters. Eén van de hoofdrollen is weggelegd voor Channah Hewitt. Zij speelt Fantine, een alleenstaande moeder en geeft in Max Kerstconcert alvast een voorproefje. Ze zingt het prachtige 'Mijn Droom' waarin ze haar leven overdenkt. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt het hele concert en alle optredens van het MAX Kerstconcert terugkijken op Gids.tv.
TV :
MAX Kerstconcert gemist? Channah Hewitt zingt 'Mijn Droom' uit 'Les Misérables'

Volgend jaar kunnen we weer genieten van 'Les Misérables', de langst lopende musical op West End in London, in de Nederlandse theaters. Eén van de hoofdrollen is weggelegd voor Channah Hewitt. Zij speelt Fantine, een alleenstaande moeder en geeft in Max Kerstconcert alvast een voorproefje. Ze zingt het prachtige 'Mijn Droom' waarin ze haar leven overdenkt.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt het hele concert en alle optredens van het MAX Kerstconcert terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's