Zien! Terugblik op de carrière van overleden 'Zeg 'ns Aaa' acteur John Leddy (RTL Boulevard)

Zien! Terugblik op de carrière van overleden 'Zeg 'ns Aaa' acteur John Leddy (RTL Boulevard)

Dinsdag 27 december 2022 om 20:50

Na een kort ziekbed is acteur John Leddy op eerste kerstdag overleden in het ziekenhuis in Den Bosch. In RTL Boulevard zien we een korte terugblik op zijn oeuvre. Voor het grote publiek was hij nog altijd Koos Dobbelsteen in Zeg 'ns Aaa, klusjesman en echtgenoot van Mien (Carry Tefsen) Dobbelsteen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien! Terugblik op de carrière van overleden '<em>Zeg 'ns Aaa</em>' acteur <em>John Leddy</em> (<em>RTL Boulevard</em>) Na een kort ziekbed is acteur John Leddy op eerste kerstdag overleden in het ziekenhuis in Den Bosch. In RTL Boulevard zien we een korte terugblik op zijn oeuvre. Voor het grote publiek was hij nog altijd Koos Dobbelsteen in Zeg 'ns Aaa, klusjesman en echtgenoot van Mien (Carry Tefsen) Dobbelsteen. Tekst gaat verder onder de video. 5 miljoen kijkersSamen met de overige cast hielden Koos en Mien in de jaren tachtig en negentig elke week weer vijf miljoen kijkers aan de buis gekluisterd. Daarnaast speelde John ook in theaterstukken, reclames en andere tv-series. John Leddy is 92 jaar geworden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Zien! Terugblik op de carrière van overleden 'Zeg 'ns Aaa' acteur John Leddy (RTL Boulevard)

5 miljoen kijkers
Samen met de overige cast hielden Koos en Mien in de jaren tachtig en negentig elke week weer vijf miljoen kijkers aan de buis gekluisterd. Daarnaast speelde John ook in theaterstukken, reclames en andere tv-series. John Leddy is 92 jaar geworden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's