Illegale zenderpiraat 'Hits ut Snits' gaat tijdelijk legaal voor goede doelmarathon (Hart van Nederland)

Illegale zenderpiraat 'Hits ut Snits' gaat tijdelijk legaal voor goede doelmarathon (Hart van Nederland)

Woensdag 28 december 2022 om 00:02

De illegale Friese zenderpiraat 'De Hits út Snits' presenteert de eindejaar marathon 2022, Vanaf 17 december tot 2 januari 2023, op FM 105.6 MHZ of op vhradio.nl is de zender tijdelijk legaal vanwege hun hartverwarmende actie voor minima. De radio-dj's geven van alles weg, van een rollade tot aan een wasmachine. Het publiek is er ontzettend blij mee. Maar hoe is de marathon vol te houden qua stem voor de dj's? De echte Fries legt het uit aan Hart van Nederland: "Beetje Berenburg erin!"

Illegale <em>zenderpiraat</em> 'Hits ut Snits' gaat tijdelijk legaal voor <em>goede doelmarathon</em> (<em>Hart van Nederland</em>) De illegale Friese zenderpiraat 'De Hits út Snits' presenteert de eindejaar marathon 2022, Vanaf 17 december tot 2 januari 2023, op FM 105.6 MHZ of op vhradio.nl is de zender tijdelijk legaal vanwege hun hartverwarmende actie voor minima. De radio-dj's geven van alles weg, van een rollade tot aan een wasmachine. Het publiek is er ontzettend blij mee. Maar hoe is de marathon vol te houden qua stem voor de dj's? De echte Fries legt het uit aan Hart van Nederland: "Beetje Berenburg erin!" Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jezusbeeldje gestolen uit kerststal in Kerkrade: 'Wie doet nou zoiets?' Bekijk deze video » Zwijnen hebben van voetbalveld kerstdiner gemaakt: "Dat doet je wel pijn" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's