Jezusbeeldje gestolen uit kerststal in Kerkrade: 'Wie doet nou zoiets?'

Jezusbeeldje gestolen uit kerststal in Kerkrade: 'Wie doet nou zoiets?'

Dinsdag 27 december 2022 om 16:51

In Kerkrade is uit een kerststal het beeld van kindje Jezus gestolen. Het beeld stond in een stal op de Markt, in het centrum van de stad. Jozef en Maria staan nu naar een leeg kribbetje te kijken. Op bewakingsbeelden zou te zien zijn dat het beeld zondagavond, op Eerste Kerstdag, is gestolen door een vrouw.

Bewoners verdrietig
De bewoners uit Kerkrade snappen niet dat iemand zoiets doet. "Het is echt verschrikkelijk, zeker met de kerstdagen zo'n jezuskindje weghalen. Heb je een beetje fatsoen, leg het terug," zegt een omwondende.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Jezusbeeldje gestolen uit kerststal in Kerkrade: 'Wie doet nou zoiets?' In Kerkrade is uit een kerststal het beeld van kindje Jezus gestolen. Het beeld stond in een stal op de Markt, in het centrum van de stad. Jozef en Maria staan nu naar een leeg kribbetje te kijken. Op bewakingsbeelden zou te zien zijn dat het beeld zondagavond, op Eerste Kerstdag, is gestolen door een vrouw. Bewoners verdrietigDe bewoners uit Kerkrade snappen niet dat iemand zoiets doet. "Het is echt verschrikkelijk, zeker met de kerstdagen zo'n jezuskindje weghalen. Heb je een beetje fatsoen, leg het terug," zegt een omwondende. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Video: Twee personen overleden na zwaar auto-ongeluk bij Oosterwolde Bekijk deze video » Video: 17-jarige jongen doodgeschoten op Oostelijke Eilanden Amsterdam Bekijk deze video » ZIEN! Tijgers in safaripark Beekse Bergen verslinden hun 'kerstdiner' (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's