Kijk: trein botst op veegwagen in Tienray, bestuurder overleden

Kijk: trein botst op veegwagen in Tienray, bestuurder overleden

Woensdag 28 december 2022 om 16:38

In het Limburgse Tienray is een treinwagon van een passagierstrein ontspoord na een botsing met een veegwagen. Dat meldt de Veiligheidsregio Limburg-Noord. De bestuurder van de veegwagen is hierbij om het leven gekomen.

Mensen gewond
Het ongeval vond plaats op de Spoorstraat in Tienray. In de trein zaten volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio 34 passagiers, die zitten nog in de trein. Twee daarvan zijn lichtgewond, met onder meer blauwe plekken. Ook de machinist raakte gewond.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Kijk: trein botst op veegwagen in Tienray, bestuurder overleden In het Limburgse Tienray is een treinwagon van een passagierstrein ontspoord na een botsing met een veegwagen. Dat meldt de Veiligheidsregio Limburg-Noord. De bestuurder van de veegwagen is hierbij om het leven gekomen. Mensen gewondHet ongeval vond plaats op de Spoorstraat in Tienray. In de trein zaten volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio 34 passagiers, die zitten nog in de trein. Twee daarvan zijn lichtgewond, met onder meer blauwe plekken. Ook de machinist raakte gewond. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook ZIEN! Tijgers in safaripark Beekse Bergen verslinden hun 'kerstdiner' (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Jezusbeeldje gestolen uit kerststal in Kerkrade: 'Wie doet nou zoiets?' Bekijk deze video » Wat een ravage: buurt Rotterdam schrikt wakker van enorme explosie (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's