RTL Nieuws: VVD-Kamerlid Ockje Tellegen over haar burn-out: "Op de trap zakte ik in elkaar"

RTL Nieuws: VVD-Kamerlid Ockje Tellegen over haar burn-out: "Op de trap zakte ik in elkaar"

Donderdag 29 december 2022 om 18:15

In RTL Nieuws vertelt VVD-Kamerlid Ockje Tellegen over de burn-out die haar en zovele Kamerleden dit jaar trof door stress of een te hoge werkdruk. Na ruim 10 jaar Kamerlid te zijn geweest moest ook Ockje noodgedwongen stoppen.

Lees verder onder de video

RTL Nieuws: VVD-Kamerlid <em>Ockje Tellegen</em> over haar <em>burn-out</em>: &quot;Op de trap zakte ik in elkaar&quot; In RTL Nieuws vertelt VVD-Kamerlid Ockje Tellegen over de burn-out die haar en zovele Kamerleden dit jaar trof door stress of een te hoge werkdruk. Na ruim 10 jaar Kamerlid te zijn geweest moest ook Ockje noodgedwongen stoppen. Lees verder onder de video In elkaar gezaktTerwijl zij de trap opliep kreeg ze een vraag van een collega en de woorden kwamen niet. Ockje dacht: "Wat gebeurt er? Ik kon gewoon niet meer praten", ze vervolgt: "Ik ben gewoon in elkaar gezakt op de trap in het gebouw!" Bekijk het fragment van RTL Nieuws hieronder.Bekijk ook Renze Klamer zag burn-out Jan Smit: 'De grote Jan Smit begon voor mijn neus te huilen' Bekijk deze video » HLF8 gemist? 1,3 miljoen mensen jaarlijks last van burn-out of burn-out klachten Bekijk deze video » Fred van Leer geeft update over burn-out: 'Ik ben net een Vengaboy, up and down' Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: VVD-Kamerlid Ockje Tellegen over haar burn-out: "Op de trap zakte ik in elkaar"

In elkaar gezakt
Terwijl zij de trap opliep kreeg ze een vraag van een collega en de woorden kwamen niet. Ockje dacht: "Wat gebeurt er? Ik kon gewoon niet meer praten", ze vervolgt: "Ik ben gewoon in elkaar gezakt op de trap in het gebouw!"

Bekijk het fragment van RTL Nieuws hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's