Fred van Leer geeft update over burn-out: 'Ik ben net een Vengaboy, up and down'

Fred van Leer geeft update over burn-out: 'Ik ben net een Vengaboy, up and down'

Vrijdag 23 december 2022 om 13:02

Fred van Leer laat weer van zich horen. Het is sinds hij een aantal weken geleden aankondigde last te hebben van een burn-out stil rond de presentator. Fred vertelt in een video op social media hoe het nu met hem gaat en hij geeft duidelijkheid over het cancelen van zijn theatertour. “Ik ben net een Vengaboy, up and down”, aldus Fred. “Er is licht aan het eind van de tunnel. Daar ben ik heel dankbaar voor. Maar dit jaar kan niet snel genoeg afgelopen zijn.”

Bekijk de social media beelden in de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Fred van Leer</em> geeft update over burn-out: 'Ik ben net een Vengaboy, up and down' Fred van Leer laat weer van zich horen. Het is sinds hij een aantal weken geleden aankondigde last te hebben van een burn-out stil rond de presentator. Fred vertelt in een video op social media hoe het nu met hem gaat en hij geeft duidelijkheid over het cancelen van zijn theatertour. “Ik ben net een Vengaboy, up and down”, aldus Fred. “Er is licht aan het eind van de tunnel. Daar ben ik heel dankbaar voor. Maar dit jaar kan niet snel genoeg afgelopen zijn.” Bekijk de social media beelden in de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Fred van Leer barst in huilen uit in de ochtendshow van Qmusic (video) Bekijk deze video » Domper voor Fred van Leer: "Ik ben niet gelukkig in de liefde" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Fred van Leer geeft update over burn-out: 'Ik ben net een Vengaboy, up and down'

Actuele video's

Meer actuele video's