B&B Vol Liefde: De Aftrap gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol Liefde: De Aftrap gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol Liefde: De Aftrap gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde staat weer voor de deur en start donderdag al, vlak voor het nieuwe jaar. Dat gebeurd met de zogenaamde 'aftrap', waarin we de eigenaren leren kennen die we deze zomer gaan volgen. Dit heeft natuurlijk maar één doel: we moeten gaan schrijven! Alle fragmenten uit deze uitzending B&B vol liefde, de aftrap: Joy heeft aan aandacht geen gebrek Bekijk deze video » B&B vol liefde, de aftrap: Michiel ontdekte na huwelijk dat hij biseksueel is Bekijk deze video » LiefdesavontuurDoor het gigantische kijkcijfersucces van de vorige reeks hoefde we niet lang te raden dat ook dit jaar weer een reeks zou volgen. De mogelijke deelnemers van dit jaar vertellen in De aftrap naar welke man of vrouw ze op zoek zijn om samen aan het liefdesavontuur van hun leven te beginnen. KopieMet deze aanpak kopieert B&B vol liefde de aanpak van een andere zeer succesvolle datingshow: Boer zoekt vrouw. Het geeft de kijker de gelegenheid een brief te schrijven naar de favoriete B&B eigenaar. het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is in de loop van 2023 te zien op RTL 4. Bekijk ook Dit zijn de nieuwe B&B Vol Liefde-kandidaten (video) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: waarom vieren Martijn en Fenna oud & nieuw niet samen? Bekijk deze video »
Uitzending :
B&B Vol Liefde: De Aftrap gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Thursday 29 December 2022 om 22:00

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde staat weer voor de deur en start donderdag al, vlak voor het nieuwe jaar. Dat gebeurd met de zogenaamde 'aftrap', waarin we de eigenaren leren kennen die we deze zomer gaan volgen. Dit heeft natuurlijk maar één doel: we moeten gaan schrijven!

Liefdesavontuur
Door het gigantische kijkcijfersucces van de vorige reeks hoefde we niet lang te raden dat ook dit jaar weer een reeks zou volgen. De mogelijke deelnemers van dit jaar vertellen in De aftrap naar welke man of vrouw ze op zoek zijn om samen aan het liefdesavontuur van hun leven te beginnen.

Kopie
Met deze aanpak kopieert B&B vol liefde de aanpak van een andere zeer succesvolle datingshow: Boer zoekt vrouw. Het geeft de kijker de gelegenheid een brief te schrijven naar de favoriete B&B eigenaar. het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is in de loop van 2023 te zien op RTL 4.

Bekijk hier alle video's en artikelen van B&B Vol liefde

Actuele video's

Meer actuele video's