Prinses Alexia, 'meest latina dochter Willem-Alexander & Máxima', ging los in Buenos Aires (Shownieuws)

Prinses Alexia, 'meest latina dochter Willem-Alexander & Máxima', ging los in Buenos Aires (Shownieuws)

Vrijdag 30 december 2022 om 09:23

De Nederlandse koninklijke familie is momenteel in Argentinië, om daar de laatste dagen van het jaar door te brengen met vrienden en familie. Aldaar zijn de royals niet veilig voor de pers, die erachter kwam dat prinses Alexia zich wel erg goed vermaakte in het nachtleven: 'Ze is tot in de late uurtjes in de exclusieve Club Tequila in Buenos Aires gespot', aldus Shownieuws.

'Meest latina prinses'
Een verslaggever ter plaatse vertelt: 'Er is veel aandacht voor Alexia, die omschreven wordt als de rebelse prinses, de 'meest latina' dochter van Willem-Alexander en Máxima.' Kan de middelste dochter van het koningspaar eigenlijk dan redelijk ongezien en veilig feesten daar? 'Er zou veel beveiliging aanwezig zijn geweest.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Prinses Alexia, 'meest latina dochter <em>Willem-Alexander &amp; Máxima</em>', ging los in Buenos Aires (Shownieuws) De Nederlandse koninklijke familie is momenteel in Argentinië, om daar de laatste dagen van het jaar door te brengen met vrienden en familie. Aldaar zijn de royals niet veilig voor de pers, die erachter kwam dat prinses Alexia zich wel erg goed vermaakte in het nachtleven: 'Ze is tot in de late uurtjes in de exclusieve Club Tequila in Buenos Aires gespot', aldus Shownieuws. 'Meest latina prinses'Een verslaggever ter plaatse vertelt: 'Er is veel aandacht voor Alexia, die omschreven wordt als de rebelse prinses, de 'meest latina' dochter van Willem-Alexander en Máxima.' Kan de middelste dochter van het koningspaar eigenlijk dan redelijk ongezien en veilig feesten daar? 'Er zou veel beveiliging aanwezig zijn geweest.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Heftig: 'koning Willem-Alexander schrikt van woord 'kutten' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Nog 2 kinderen voor Monique Westenberg en André Hazes!?' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's