Guido Weijers neemt vrij na oudejaarsconference 2022: jaar lang lege agenda

Guido Weijers neemt vrij na oudejaarsconference 2022: jaar lang lege agenda

Vrijdag 30 december 2022 om 14:54

Guido Weijers neemt vrij na zijn oudejaarsconference van 2022. En niet voor even, de cabaretier heeft ervoor gezorgd dat zijn agenda voor het hele jaar 2023 leeg is. Guido sluit niet uit dat hij een nieuwe show gaat maken, maar niets ligt vast. Hij laat het volgende jaar op zich af komen en wie weet wat hij wel of niet gaat ondernemen…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Guido Weijers: De Oudejaarsconference 2022 is op zaterdag 31 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je de oudejaarsconference gemist? Je kunt de hele oudejaarsconference van Guido Weijers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Guido Weijers</em> neemt vrij na oudejaarsconference 2022: jaar lang lege agenda Guido Weijers neemt vrij na zijn oudejaarsconference van 2022. En niet voor even, de cabaretier heeft ervoor gezorgd dat zijn agenda voor het hele jaar 2023 leeg is. Guido sluit niet uit dat hij een nieuwe show gaat maken, maar niets ligt vast. Hij laat het volgende jaar op zich af komen en wie weet wat hij wel of niet gaat ondernemen… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Guido Weijers: De Oudejaarsconference 2022 is op zaterdag 31 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je de oudejaarsconference gemist? Je kunt de hele oudejaarsconference van Guido Weijers terugkijken bij Gids.tv. Guido Weijers in Shownieuws: briljante actie tegen afzeikers (video) Bekijk deze video » Oudejaarsconference Guido Weijers: 'Ademhalen met Wim Hof & hekel aan cancelculture' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Guido Weijers neemt vrij na oudejaarsconference 2022: jaar lang lege agenda

Actuele video's

Meer actuele video's