Zien: ontroerend optreden Pinguin en Nick Schilder in finale The Masked Singer (video)

Zien: ontroerend optreden Pinguin en Nick Schilder in finale The Masked Singer (video)

Vrijdag 30 december 2022 om 20:57

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 30 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Wat een spectaculair duet in The Masked Singer van de Pinguïn en Nick Schilder! Bekijk het optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: ontroerend optreden Pinguin en Nick Schilder in finale <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 30 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Wat een spectaculair duet in The Masked Singer van de Pinguïn en Nick Schilder! Bekijk het optreden hieronder. Lees verder onder de video. FinaleNick Schilder zingt samen met de Pinguïn een prachtig duet. Een gevoelig nummer waarmee ze het hele publiek weten te raken. Ook de panelleden zijn volledig onder de indruk van het duo en zijn dolenthousiast over dit finale-duet. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: ontroerend optreden Pinguin en Nick Schilder in finale The Masked Singer (video)

Finale
Nick Schilder zingt samen met de Pinguïn een prachtig duet. Een gevoelig nummer waarmee ze het hele publiek weten te raken. Ook de panelleden zijn volledig onder de indruk van het duo en zijn dolenthousiast over dit finale-duet.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's