Video: bekijk laatste battle Tijger en Joker in finale The Masked Singer

Video: bekijk laatste battle Tijger en Joker in finale The Masked Singer

Vrijdag 30 december 2022 om 22:00

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 30 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Video: bekijk laatste battle Tijger en Joker in finale <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 30 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De Tijger en Joker hebben het ver weten te schoppen. Ze staan als laatste duo in de finale en moeten het nog één keer tegen elkaar opnemen. In een duet halen ze alles uit de kast om met de overwinning naar huis te gaan. Wie van hen zal The Masked Singer 2022 winnen? En misschien nog wel belangrijker: wie zitten er toch achter de maskers? The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: bekijk laatste battle Tijger en Joker in finale The Masked Singer

De Tijger en Joker hebben het ver weten te schoppen. Ze staan als laatste duo in de finale en moeten het nog één keer tegen elkaar opnemen. In een duet halen ze alles uit de kast om met de overwinning naar huis te gaan. Wie van hen zal The Masked Singer 2022 winnen? En misschien nog wel belangrijker: wie zitten er toch achter de maskers?

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's