Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is een traditie die inmiddels net zo bij Oud & Nieuw hoort als oliebollen, champagne en vuurwerk: de Oudejaarsconference. Dit jaar is het weer de beurt aan Claudia de Breij, die het in 2016 en 2019 ook al mocht doen. Om 22.20 uur start de conference op NPO 1. Alle fragmenten uit deze uitzending Claudia de Breij over oudejaarsconference 2022: "Fantastisch om in Groningen te staan" (video) Bekijk deze video » Enige vrouwDit jaar komt de Oudejaarsconference live vanuit Groningen. In de conference komt uiteraard de oorlog voorbij, maar zal De Breij zich - naar eigen zeggen - ook voor het eerst uitspreken over de aantijgingen tegen Matthijs van Nieuwkerk. De Breij is tot op heden nog de steeds de enige vrouw die de Oudejaarsconference op NPO 1 voor haar rekening nam. 'Scherp en cynisch'De Volkskrant beoordeelde de conference al met vijf sterren en noemde het 'meeslepend en perfect in balans'. Trouw noemt hem 'verbindend, scherp en cynisch', maar ziet ook dat het entertainment nieuws is oververtegenwoordigd. Bekijk ook Beste Zangers gemist? Claudia de Breij zingt 'Rozengeur en manenschijn' Bekijk deze video » Matthijs Gaat Door gemist? Claudia de Breij treedt op met 'Even Voor Goed' Bekijk deze video » Video: veel oud-tafelgasten De Wereld Draait Door houden mond over situatie Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 31 December 2022 om 23:49

Het is een traditie die inmiddels net zo bij Oud & Nieuw hoort als oliebollen, champagne en vuurwerk: de Oudejaarsconference. Dit jaar is het weer de beurt aan Claudia de Breij, die het in 2016 en 2019 ook al mocht doen. Om 22.20 uur start de conference op NPO 1.

Enige vrouw
Dit jaar komt de Oudejaarsconference live vanuit Groningen. In de conference komt uiteraard de oorlog voorbij, maar zal De Breij zich - naar eigen zeggen - ook voor het eerst uitspreken over de aantijgingen tegen Matthijs van Nieuwkerk. De Breij is tot op heden nog de steeds de enige vrouw die de Oudejaarsconference op NPO 1 voor haar rekening nam.

'Scherp en cynisch'
De Volkskrant beoordeelde de conference al met vijf sterren en noemde het 'meeslepend en perfect in balans'. Trouw noemt hem 'verbindend, scherp en cynisch', maar ziet ook dat het entertainment nieuws is oververtegenwoordigd.

Actuele video's

Meer actuele video's