Beste Zangers gemist? Claudia de Breij zingt 'Rozengeur en manenschijn'

Beste Zangers gemist? Claudia de Breij zingt 'Rozengeur en manenschijn'

Donderdag 22 september 2022 om 22:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Claudia de Breij</em> zingt 'Rozengeur en manenschijn' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ferdi zong ooit het lied ‘Rozengeur en Maneschijn’ met Herman van Veen mee. Claudia gaat terug naar dat moment en zingt speciaal voor Ferdi het nummer ‘Rozengeur en Maneschijn’, want ook voor Claudia is Herman van Veen haar grote idool. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Claudia de Breij zingt 'Rozengeur en manenschijn'

Ferdi zong ooit het lied ‘Rozengeur en Maneschijn’ met Herman van Veen mee. Claudia gaat terug naar dat moment en zingt speciaal voor Ferdi het nummer ‘Rozengeur en Maneschijn’, want ook voor Claudia is Herman van Veen haar grote idool.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's