The Masked Singer: grote verbazing bij onthulling Joker, niemand raadt identiteit (video)

The Masked Singer: grote verbazing bij onthulling Joker, niemand raadt identiteit (video)

Zaterdag 31 december 2022 om 00:16

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 30 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Joker heeft het net niet gered: hij is tweede geworden in dit seizoen van The Masked Singer en legt het af tegen de Tijger. Maar wie zit er toch achter de vele maskers van dit kleurrijke figuur? Geen van de panelleden wist het antwoord en dat leverde mooie beelden op in de finale van The Masked Singer.

Lees verder onder de video.

<em>The Masked Singer</em>: grote verbazing bij onthulling <em>Joker</em>, niemand raadt identiteit (video) Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 30 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Joker heeft het net niet gered: hij is tweede geworden in dit seizoen van The Masked Singer en legt het af tegen de Tijger. Maar wie zit er toch achter de vele maskers van dit kleurrijke figuur? Geen van de panelleden wist het antwoord en dat leverde mooie beelden op in de finale van The Masked Singer. Lees verder onder de video. IdentiteitHelaas heeft de Joker het niet kunnen winnen van de Tijger en valt hij in de finale af. Met zijn prachtige stem heeft hij de panelleden elke week weer verrast. Vanavond onthulde hij zijn ware gezicht, tot grote verbazing van de panelleden. Achter het masker zit namelijk niemand minder dan Henry van Loon. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: grote verbazing bij onthulling Joker, niemand raadt identiteit (video)

Identiteit
Helaas heeft de Joker het niet kunnen winnen van de Tijger en valt hij in de finale af. Met zijn prachtige stem heeft hij de panelleden elke week weer verrast. Vanavond onthulde hij zijn ware gezicht, tot grote verbazing van de panelleden. Achter het masker zit namelijk niemand minder dan Henry van Loon.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's